Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
John Emese esete a "nácikkal"
  2009-01-13 17:30:08, kedd
 
  John Emese esete a "nácikkal"

2009-01-13 16:45 barikád.hu



John for Ferencváros
Azért van valami disszonáns abban, amikor a nagyember elmondja aktuális nemzet-, illetve köztársaságmentő (nem kívánt kihúzandó) ötletét, előadja, hogy a haza megmentésén fáradozik éppen, miközben a kutya nem hisz neki azok között, akiknek pedig kellene (ti. választópolgároknak). Normális esetben ez nem így van.

Normális?!

Persze mifelénk egyre kevesebb dolog normális. A kormányzás legfőbb várományosa abban az időszakban akkor rúgja össze a port Oroszországgal, amikor egy újszülött is tudja, hogy a Medve jóindulatára igenis szükség van. Rajta (is) múlik, hogy fűtünk-e télvíz idején, ami elég nyomós ok.

Az se normális, hogy úgy csusszannak bizonyos nyelvek a nagy és dicső Nyugat ülepe felé, hogy éppen a Nyugat egyik kedvence, a ,,narancsos" Ukrajna cseszik ki Európa felével, piszkálgatva azokat a bizonyos gázcsapokat.

Göncz az élen

Mindezek után pedig itt az újabb pofon: a legnépszerűbb politikusok - holtverseny - Szili Katalin és Göncz Kinga. Az, hogy a külügyminiszter vajon mit tudott produkálni, ami miatt a népszerűségi listák élén áll, hát ez alighanem 2009 nagy talánya lesz. Lehet, hogy annyira furcsa népség lett ez a magyar idő közben, hogy immáron a teljes dilettantizmust és hozzá nem értést kezdi el honorálni?

További üröm az ürömben, hogy említett két listavezető a társadalom csupán 45 százalékának tetszik - a Szonda Ipsos szerint. A nagy mágusok közül Orbán Viktor volt miniszterelnök tartja magát (44 százalék, 4. hely), Gyurcsány Ferenc regnáló miniszterelnök tör fel mint a talajvíz (immáron a 16-19. helyen tanyázik, sokszoros holtversenyben). Eddig a tájleírás.

Sunyiba...

Elgondolkodott azon valaki is, hogy milyen az, amikor úgy vezeti az elit a társadalmat, hogy a vezetettek nagyobb része számára a vezetők nem rokonszenvesek, vagy egyenesen a sunyiba kívánják őket? Ha nem tudjuk a választ, akkor nézzünk körbe a házunk táján, mert a helyzet sajnos ez. A különböző választásokon fel-felmerültek ,,apró trükkök százai", a láncszavazástól kezdve a megvásárolt cigányokig, azonban az a méretű cinikus nemtörődömség, amit ma tapasztalhatunk, hát ilyenben azt hiszem nem nagyon volt még részünk.

Az egy dolog, hogy a választójoggal rendelkezők egyre inkább tesznek a politikára - de hogy ez fordítva is így legyen? Ferencvárosban a fél világ csalt, vagy legalábbis meg van vádolva csalással. Mókás, hogy eddig egyedül az MSZP-re és (bizony...) a Jobbikra nem fröccsent a sárból.

Elárult liberalizmus

John Emese SZDSZ-es képviselőjelölt ,,kreativitásról" (a köznyelvben: vérbő pofátlanság) tett tanúbizonyságot, amikor azt mondta, hogy Janás Ferenc kerületi szadeszos tótumfaktum csak tovább provokálta a provokátort, amikor azt pedzegette, hogy választási értesítő nélkül nem használhatóak semmire a biankó ajánlószelvények (ahelyett, hogy feljelentést tett volna a rendőrségen). John mást se csinál, csak keni a kumiszt, menteni próbálja a menthetetlent, miközben egyre mélyebbre ássa magát, tovább szalámizva az így is 1-2 százalékos pártját. Köszönjük Emese, de ha ez a liberalizmus, akkor inkább nem kérünk belőle.

Csak mellékesen: pontosan az ilyenek miatt erősödik a Jobbik, mint John Emese és Janás Ferenc.

Elárult konzervativizmus

Vagy a másik az MDF. Emlékezzünk csak, hogy is volt a korrupcióval, meg a tiszta kezek politikájával? A Dávid-párt addig keménykedett a populistázással, amíg kiderült, hogy a teljes magyar politikai pártspektrum legnagyobb populistái éppen ők. A régi tiszta kezek politikájából, csak néhány jogellenesen kizárt (nagyobb részben azóta kényszerűen fideszes) politikus és pár száz hamisított ajánlószelvény maradt. Hol marad Dávid Ibolya mindent elsöprő tiltakozása és elhatárolódása a ferencvárosi MDF-szervezet ajánlószelvény-hamisító akciója ellen? Hova tűntek a tiszta kezek?

,,Nácikártya"

Mert - ha valakinek nem lenne tiszta - pont erről van szó. A választók szavazógéppé való alacsonyítása, a tehetségtelenség és a becstelenség mindenhol visszatetszést keltenek. Ezek után nem azzal kéne foglalkozni, hogy a ,,szélsőséges" pártok harmadik erővé léphetnek elő - ahogy például az SZDSZ (mily' meglepetés...) teszi.

Először is, mutassanak egy szélsőséges pártot, másodszor pedig a ,,szélsőséges" pártok erősödése legnagyobb részben a ,,nem szélsőséges" pártok álszentsége, becstelensége és nagyképűsége miatt tapasztalható. Ahogy említettük: a ,,szélsőséges" pártok nem keveredtek bele választási csalás gyanújába, ellentétben a szalonképes parlamenti pártok nagy részével. Ezek után pedig nem a magyarázhatatlant kéne magyarázni, hanem elgondolkodni. Mondjuk azon a helyzeten, hogy miközben az MDF és az SZDSZ magabiztosan tűnik el, addig a Jobbik erősödik. Lehet, hogy a "nácikkal" való figyelemelterelés lejárt lemez?

Záptojás és Ferencváros

Ami a Ferencvárosban történik nem más, mint a korrupció mocsarában fuldokló pártokról alkotott kiváló kép. ,,Nesztek, itt vagyunk mi, úgyhogy kajáljátok, amit kifőztünk nektek" - mondják ők, vagy legalábbis ilyesmi hallatszik ide, lefelé. Ezek után ki csodálkozik, ha egy-egy prominens méregdrága öltönyén néhány záptojás köt ki?

2002 novemberében Orbán Viktor 48 pontos népszerűségi indexe a 22. helyre volt elég. Ma már 45 ponttal vezetni lehet a népszerűségi rangsort. Büszke lehet magára Szili Katalin és Göncz Kinga - és bárki más a listán?

Kőrösi Viktor Dávid
hírextra.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ajánlószelvények, köztársaságmentő, tehetségtelenség, konzervativizmus, populistázással, dilettantizmust, tanúbizonyságot, tapasztalhatunk, külügyminiszter, láncszavazástól, képviselőjelölt, miniszterelnök, ajánlószelvény, holtversenyben, ferencvárosban, választójoggal, kreativitásról, rokonszenvesek, elgondolkodott, oroszországgal, elhatárolódása, visszatetszést, politikájával, becstelensége, elgondolkodni, tapasztalható, menthetetlent, legnépszerűbb, használhatóak, politikájából, alacsonyítása, nemtörődömség, választásokon, liberalizmus, piszkálgatva, feljelentést, nagyember elmondja, haza megmentésén, kormányzás legfőbb, időszakban akkor, port Oroszországgal, bizonyos gázcsapokat, újabb pofon, legnépszerűbb politikusok, külügyminiszter vajon, népszerűségi listák, teljes dilettantizmust, társadalom csupán, nagy mágusok, vezetettek nagyobb, sunyiba kívánják, házunk táján, John Emese, Szili Katalin, Göncz Kinga, Szonda Ipsos, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, John Emese SZDSZ-es, Janás Ferenc, Köszönjük Emese, Dávid Ibolya, Kőrösi Viktor Dávid,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Bounty krémes  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Paul David Tripp Április 19  A sors  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kaffka_Margit  Png virág  A televizió nem a kultúrát kép...  Szívem tiéd  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Png ház  Albert Einstein gondolata  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Szívem  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Nem méltó hozzád  Nem számIt  Szép estét  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Nagyon különös  Alázat  Akarat  Alázat  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Ágai Ágnes – Csendélet  Bounty krémes  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Bertolt Brecht -től idézet  Png rózsa csokor  Lóhere  Soha ne kedvezz...  Esti kép  Png fotel  Alázat  Png ház  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Kövesd a cowboyt!  Szép estét kedves látogatóimna...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png rózsa csokor  Jónás Tamás – Végtelen b...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Mi lenne ha  Paul David Tripp Április 20  Akarat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Még csak most kezdődik a nap  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nagyi telefonál  Png lepke  Albert Einsteinről  Leonardo da Vinci gondolata  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nagyember elmondja, haza megmentésén, kormányzás legfőbb, időszakban akkor, port Oroszországgal, bizonyos gázcsapokat, újabb pofon, legnépszerűbb politikusok, külügyminiszter vajon, népszerűségi listák, teljes dilettantizmust, társadalom csupán, nagy mágusok, vezetettek nagyobb, sunyiba kívánják, házunk táján, helyzet sajnos, különböző választásokon, láncszavazástól kezdve, megvásárolt cigányokig, választójoggal rendelkezők, politikára &#8211, biankó ajánlószelvények, ilyenek miatt, tiszta kezek, teljes magyar, régi tiszta, ferencvárosi MDF-szervezet, választók szavazógéppé, becstelenség mindenhol, szélsőséges pártot, szalonképes parlamenti, magyarázhatatlant kéne, korrupció mocsarában, népszerűségi rangsort, ajánlószelvények, köztársaságmentő, tehetségtelenség, konzervativizmus, populistázással, dilettantizmust, tanúbizonyságot, tapasztalhatunk, külügyminiszter, láncszavazástól, képviselőjelölt, miniszterelnök, ajánlószelvény, holtversenyben, ferencvárosban, választójoggal, kreativitásról, rokonszenvesek, elgondolkodott, oroszországgal, elhatárolódása, visszatetszést, politikájával, becstelensége, elgondolkodni, tapasztalható, menthetetlent, legnépszerűbb, használhatóak, politikájából, alacsonyítása, nemtörődömség, választásokon, liberalizmus, piszkálgatva, feljelentést, népszerűségi, novemberében, jóindulatára, magabiztosan, százalékának, ferencvárosi, szavazógéppé, jogellenesen, pártspektrum, nagyképűsége, becstelenség, keménykedett, korrupcióval, felmerültek, társadalmat, politikusok, holtverseny, gázcsapokat, listavezető, emlékezzünk, álszentsége, szélsőséges, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.